Vedfolner

Lannerfalk / Falco biarmicus
Han - 2016
Vedfolner er en reserveret herre, som har fløjet opvisning i nogle år inden vi fik ham. Han praktiserer social distancering, men han nyder at sidde lige på afstand og kigge på publikum.
Han er hurtig og selvsikker i luften når han jager lokken med en fart på 140km/t. Det gælder om at holde på hat og briller når han kommer susende.
Vedfolner, Lanner Falcon

Berit

Lannerfalk / Falco biarmicus
Hun - 2011
Hendes glorværdige nåde, hendes højagtede majestæt, den uforligneligt Dronning Berit.
Berit er blevet pensioneret fra flyvning, men hun er god og tålmodig og accepterer gerne at sidde på hånden af fremmede, så hun er af og til med ude så publikum kan prøve at komme helt tæt på en falk, og nærstudere de smukke små hjerteformede pletter, som dækker Berits mave.
Berit, Lanner Falcon

Mokkurkalfe

Amerikansk Tårnfalk / Falco Sparverius
Han - 2023
Den amerikanske tårnfalk er en fætter til den danske, og alting er større i Amerika... undtagen tårnfalken.
Mokkurkalfe tror selv han er en kæmpe, derfor navnet. Han er vores mindste fugl, og han er græshoppernes skræk. På trods af hans beskedne størrelse har vi trænet ham som en rigtig jagtfugl, og han laver nogle drabelige flyveøvelser når insekter skal fanges og fortærres, inden han slutter af med en godbid på handsken.
Mokkurkalfe, American Kestrel

Tjalfe

Harris Høg / Parabuteo Unicinctus
Han - 2023
Tjalfe kom til os i sensommeren 2023 fra Holland, hvor han sad hos sine forældre indtil han var flyvefærdig. Tjalfe er en Peruviansk Harrishøg, så han er mindre end de normalt er, og det vil tage nogle år inden de spættede ungfuglefjerdragt bliver skiftet helt ud med den karakteristiske rødskuldrede farvepragt
Tjalfe, Harris Hawk